Flädervägen 13, 452 38 Strömstad
Om Zilento

Zilento AB Startades av Ola och Alf-Ole i januari 2021 efter att dom båda arbetat i branchen i många år.

Baserat på vårt engagemang för en bra arbetsmiljö och framförallt  åtgärder mot buller startades Zilento. Tillsammans har Ola och Alf 12 års erfarenhet av bullerreducerande åtgärder för industrin.

Zilento har utvecklat modulära ljudhus och bullerväggar som vi producerar själva. Bullerhusen byggs i ett system där vi med hjälp av standardmoduler bygger upp ett koncept som blir skräddarsytt till kundens behov. Framförallt passar bullerhusen till  roterande utrustning som värmepumpar, motorer, kompressorer, pumpar och växlar.

Utöver bullerhusen  supplerrar Zilento upp med produkter från leverantörer i skandinavien. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom akustik / bullerdämpning / vibrationsljud och ger gärna råd om vad som är den bästa lösningen för dina utmaningar!

Vår ambition är att vara bäst i branschen på bullerreducerande åtgärder, till förmån för en bra arbetsmiljö. Zilento betyder tystnad på latin, och vi hjälper gärna till.

Ola

Ola är svensk och bor i Strömstad. Han har läst i Linköping till civilingenjör i teknik och har många års erfarenhet som teknisk chef och chef för produktutveckling inom bullerreduktion, Ola är den som designar och utvecklar de tekniska lösningarna i Zilento. Ola är en perfektionist med ett öga för detaljer, han arbetar systematiskt och noggrant för att göra lösningen perfekt. Ola ansvarar för den svenska delen av företaget

Alf-Ole

Alf-Ole bor i Sarpsborg, men kommer ursprungligen från Västra Norge. Han har en utbildning i mekanik och teknisk ritning och har arbetat i många år inom mekanisk produktion samt med ledning och projektförsäljning inom bullerreducering. Har ett stort nätverk med goda relationer. Han är engagerad och mycket strukturerad. Alf-Ole ansvarar för den Norska delen av företaget!

 

Teknisk sjef - Zilento
Ola Zetterlund
Sverigechef