Om Zilento

Zilentos mål är att vara bäst på buller. Det finns en lösning för alla branscher och alla typer av produktionsmiljöer. Vi har expertis och passion att visa dig rätt ljudreducerande utrustning som ger en bättre arbetsmiljö.

Zilento betyder tystnad på latin, och vi bidrar gärna.

Vår ambition är att vara bäst i branschen på bullerdämpande åtgärder, till det bästa för en god arbetsmiljö

Zilento startades med ett starkt engagemang för att hjälpa företag att skapa en bättre arbetsmiljö i förhållande till bullerreducerande åtgärder. Zilento består av sju ambitiösa medarbetare i Norge och Sverige med passion för bullerreducering, med ingenjörsbakgrund och erfarenhet och expertis inom försäljning, mekanisk produktion, teknisk ritning och projektledning.

Zilento AS startades av Ola och Alf-Ole i januari 2019 efter att de arbetat tillsammans i flera år i en liknande bransch. Med bakgrund i sitt engagemang för bullerreducerande åtgärder, för en bättre arbetsmiljö, startades Zilento. De har totalt 20 års erfarenhet av bullerdämpande åtgärder för Offshore, Bygg & Anläggning och Industri.

Zilento har utvecklat bullerhus/bullerväggar/bullerskärmar/bullergardiner som vi tillverkar själva. Bullerhusen är modulära och byggda på beställning. Vi bygger in bullrig utrustning, såsom värmepumpar, motorer, kompressorer, HPU (Hydraulic Power Units), pumpar och växlar.

Dessutom köper Zilento produkter från erkända leverantörer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, England och Belgien. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom akustik/brusreducering/vibrationsljud och hjälper gärna till med råd om vad som blir den bästa lösningen för dina utmaningar!

Ole Zetterlund

Ola bor i Strömstad. Han är civilingenjör och har mångårig erfarenhet som teknisk chef och chef för produktutveckling inom bullerreducering. Ola är den som designar och utvecklar de tekniska lösningarna i Zilento. Ola är en perfektionist med öga för detaljer, han arbetar systematiskt och noggrant för att lösningen ska bli perfekt!

Alf-Ole Gotteberg

Alf-Ole är norsk och bor i Sarpsborg, men kommer ursprungligen från Västnorge. Han har en utbildning inom mekanik och teknisk ritning och har arbetat många år inom mekanisk produktion, samt inom ledning och projektförsäljning inom bullerreducering. Alf-Ole är en trevlig västerlänning som har ett stort nätverk med goda relationer. Han är engagerad och mycket strukturerad. Upptagen med att hålla vad han lovar och genomföra som överenskommet!

Kontaktformulär

8 + 7 =